Демистифицирана медитација за свесност: придобивки и техники за вежбање

Краток опис:


  • 标题: 内容
  • 标题: 内容

Детали за производот

Ознаки на производи

Вовед Во денешниот брзо темпо и стресен свет, многу луѓе се свртуваат кон медитацијата за внимателност како начин да најдат мир, смиреност и јасност во нивните животи. Медитацијата за свесност е практика која вклучува фокусирање на вашето внимание

  • Претходно:
  • Следно: