Mirë se vini të dëgjoni muzikë në faqen dhe kanalin tim!!Unë jam një kompozitor nga Pakistani dhe i nisa këto kanale me një vizion të thjeshtë: të krijoj një vend që mund ta vizitosh sa herë të duash të ulesh dhe të pushosh. Unë kompozoj muzikë që shpesh mund të përshkruhet si muzikë gjumi, muzikë e qetë, muzikë joga, muzikë studimore, muzikë paqësore, muzikë e bukur dhe muzikë relaksuese. Më pëlqen të kompozoj muzikë dhe kam punuar shumë në të.

Mundohem t'ju sjell muzikën më të mirë, cilësore dhe më të këndshme.

Urimet më të mira,

SairaMunsif.