Meditimi i vetëdijes i çmitizuar: Përfitimet dhe teknikat për të praktikuar

Përshkrim i shkurtër:


  • 标题: 内容
  • 标题: 内容

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Hyrje Në botën e sotme me ritme të shpejta dhe stresuese, shumë njerëz po i drejtohen meditimit të ndërgjegjes si një mënyrë për të gjetur paqen, qetësinë dhe qartësinë në jetën e tyre. Meditimi i ndërgjegjes është një praktikë që përfshin përqendrimin e vëmendjes suaj

  • E mëparshme:
  • Tjetër: